RM20 Je Buat Laman Web Kedai Online..

Salam hormat dan salam sejahtera.. Berita tv14.. he.. amacam ade gaye tak jadi personaliti pembaca berita tv. Ala2 norfarahin jamsari..he.. orang tu pun dah pencen agaknye..he.. oklah ni nak kabo ni… kemarin teman kite dok loklak tanye mane nak buat kedai online sebab die nak meniaga jubah.. kite ni pun tanyelah kat encik google yang baik hati tu… carik punye carik sekali jumpe skim laman web untuk peniaga kecil-kecilan.. jap ek bagi link die.. http://skimweb.grazine.com haa nilah link die.

skimweb

ingatkan tipu… yelah.. RM20 je kot… pastu trylah… memberni dah terdesak jadi die takat rm20 tu celah gigi jelah kan.. mintaklah kredit kad die bayar online pakai kad die.. rm20 pun kan… so dah siap isi borang psatu bayarlah… sekali selang 2 hari dapat email die bagi laman web yang dah siap… sekali betul… memang dah siap.. jap eh bagi web die punye gambar…

contohweb

kan… realkan… siap kite pun tejebak..he.. yelah.. rm20 je kot dapat kedai online sendiri.. orang bleh beli terus kat web tu. bleh bayar guna kredit kad lagi.. nak bankin kat akaun bank kite pun bleh.. tapi masalah kite ni, kite nak niaga ape… errmm…. niaga belacan ok tak..he…. ha.. yang dah tau tu trylah bukak link tadi tu… gi bgtau kawan2 manelah tau ade yang kedekut taik hidung masin mcm teman kite tu semua nak murah..he… oklah try eh.. kite nak gi makan ikan goreng cecah belacan… caucincau… Wassalam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: