Bantal Besar Menyeri Ruang Tamu

Hai al… dan Assalamualaikum pada yang muslim.. jangan tanye mane menghilang dah lama tak menaip..he… busy lah uoolsss… tibe2 teringat plak kat blog yang satu ni.. tu yang terus type. kebetulan pulak kat kepala ni asyik fikir pasal bende ni je… ape tu… ah… ni lah nak cerita… bantal besar yang boleh jadi bantal dan boleh jadi sofa… gituu…

bantal

Sofa lah sangat kan.. takat2 nak santai tu boleh lah. tapi cool ape. yela asyik duk kat sofa atau kerusi je kan.. ape kate kite ubah sikit selera. yelah kate moden kan.. so kenelah ikut peredaran zaman kak yong… lagipun bantal besar ni taklah semahal sofa dan yang paling bestnye bleh basuh dan tukar sarung die.. kan praktikal tu… sambil-sambil tengok tv bleh lah baring2 sambil makan snek ke, cekodok ke, goreng pisang ke, ubi rebus ke..he.. ubi rebus mane nak carik ek…he..

bantal2

bantal3

Ha.. ok tak idea ni.. ni tengah nak survey ni.. kat mane murah ek… kat ikea ade ke.. haritu nampak kat aeon mall.. tapi harga dalam puluh ke ratus kot ikut besar die.. kite nak beli yang sedang2 je.. taknaklah besar sangat.. karang besar sangat jadi tilam terus kang… he…. oklah nak gi beli ni.. nak kirim… bak meh ongkosnya..he.. ok caucaincau… Wassalam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: