RM20 Je Buat Laman Web Kedai Online..

Salam hormat dan salam sejahtera.. Berita tv14.. he.. amacam ade gaye tak jadi personaliti pembaca berita tv. Ala2 norfarahin jamsari..he.. orang tu pun dah pencen agaknye..he.. oklah ni nak kabo ni… kemarin teman kite dok loklak tanye mane nak buat kedai online sebab die nak meniaga jubah.. kite ni pun tanyelah kat encik google yang … Continue reading

Bantal Besar Menyeri Ruang Tamu

Hai al… dan Assalamualaikum pada yang muslim.. jangan tanye mane menghilang dah lama tak menaip..he… busy lah uoolsss… tibe2 teringat plak kat blog yang satu ni.. tu yang terus type. kebetulan pulak kat kepala ni asyik fikir pasal bende ni je… ape tu… ah… ni lah nak cerita… bantal besar yang boleh jadi bantal dan … Continue reading