Tasbih Mini Comel Sebagai Hadiah..

Assalamualaikum pada yang muslim dan salam sejahtera kepada semua… Amboiii melah.. bukan main bersopan pulak kalini…he…. almaklumlah… tengok lah tajuk tu timah… hehe… ok ni tengah happy ni sebab akhirnya berjaya jugak sponsor kawan buat kenduri… bukan sponsor semuanye… tapi dapatlah jugak sponsor hadiah nak bagi kat tetamu… oklah kan.. he… tulah ceritanya… haritu pikir2 jugak nak bagi apa. kalau macam haritu kenduri sendiri saya bagi surah yassin yang saya tempah kat http://buku.grazine.com yang murah2 je… nasiblah dorang bari murah dalam rm1.20. kalini takkan nak bagi bende yang sama.. nanti apa kata kawan tu kan… so pikir punya pikir akhirnya dapat jugak… ha.. tulah die… Tasbih murah Tasbih Mindora… he… pelikkan nama die.. tapi sweeet sangat tasbih mini murah ni.. tu happy sangat tu… kawan pun suke sangat Alhamdulillah… tmsd Murah je… tapi sweet sangat.. suke happy sangat… saya pilih warna ala2 frozen gitu…. hehe… maklumlah peminat setia frozen… ala… murah je takdelah pulak mampu beli yang mahal2… satu utas RM0.80 je… ade jugak yang RM1 dan RM1.20. Tapi bajet punye pasal mampu 80sen je… oklah kan tasbih murah cantik dan berkualiti… tasbih mini murah 33 kiraan ni takde lah banyak pun order 50 unit je.. saya tempah pun taklama semingu je kot siap ke kurang dari tu, lupelah pulak. tapi kalau buat sikit lagi pun boleh dorang kate sama harga jugak… so ape lagi… happy sangat… tapi yang penting kegunaan nya kan.. untuk berzikir dan bertasbih… cantik tu cume kite je yang suke… yang penting guna.. kalau cantik mana pun kalau tak guna tak guna jugak..he… tms tml Kalau korang nak order tasbih murah ni pun boleh… ni ha web die… cantik punye pasal bolehlah share ngan korang… http://buku.grazine.com/tasbih.html  ha… nak call terus pun boleh wasap je 0126912917, ape lagi tengoklah.. saya order haritu yang warna biru frozen tu… chhoomellll sangat…he… sejak memenjakni seronok pulak shopping online..he.. ok cau cincau…. Wassalam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: