Almari Oh Almari…

Hai semua… Selamat tahun baru… diam tak diam dah 4 tahun dah blog ni mengganggu hidup korang…he…  diam tak diam jugak makin jarang jugak jengok blog ni..he… al maklumlah.. bz mencari rezeki di muka bumi ni. Tapi dalam bz tu sempat lah jugak harini luangkan masa nak bukak dan menaip kat blog nih. Oh lupe pulak.. Assalamualaikum pada yang muslim dan salam sejahtera semua… Macamana azam tahun lepas. dah tertunai belum. ke masuk buku 555 lagi. he… takpe. Azam tak semestinya semua tertunai. dapat sikit pun takpe yang penting ada usaha.. Tak gitu jenap…

Nak cerita pasal ape pun dah kering idea… tengah mencarik idea kat tepi2 almari ni kalau ada jumpe idea tersangkut kat almari… he… Haa… sampai dah idea tulah cakap… kene selak2 sikit almari baru jumpe.. ok lah kalini nak kongsi pasal betapa besepah nye dalam almari baju kite ni.. terutama nya saya..he… yelah dah bukak pintu almari terus nampak baju bersepah terus dapat idea… agak-agaknye memang semua isi almari macamtu ke.. kite almari aku je…haha… takpelah… yang penting happy ye tak.. he…

Ok.. harini pun cuti jadi ingat azam baru nak pastikan almari cantik dan kemas.. tu pun azam tahun lepas tak tersetel lagi nih..he…. mane nak setel nye… susun dah kemas2 tak sampai seminggu dah besepah balik… dah macam kedai bundle dah tengok… sambil2 carik idea nak kemaskan almari ni.. boleh share dengan pembaca setia blog rumah sewa ni.. Nah kat bawah ni ada beberapa gambar almari yang kemas.. boleh lah buat idea paling takpun buat ilham untuk azam 2016 pulak…he…

almari

almari2

almari baju

Ok camne…dah dapat dah idea… kalau dah tu ape lagi.. jom kemas…. ok caucincau… Wassalam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: