Jualan Sambil Berwakaf…

Ha… Pak mail jangan toleh tempat lain… Amboi-amboi… dengar je sedekah amal jariah terus pandang tempat lain pura-pura takperasan… he… takpe-takpe saya pun mcmtu juga kadang2… tapi ni bukan nak menjual.. Ape pun Assalamualaikum pada yang muslim sekalian dan HAI pada semua… tuuudiaa… lega pak maik no…. ingat nak mintak sedekah macam cerita labu labi. … Continue reading

Buah-Buahan Penyeri Meja Makan..

Hai… UUU OOLLSSSSS…. dan Assalamualaikum pada yang muslim… wah lama betul tak bukak blog nih.. nasib baik masih ingat password…haa… tahun ni kene rajin sikit mencari duit… maklumlah ekonomi gawat taksudah, makin mencabarlah nak mencari fulus saban hari. Tapi Alhamdulillah masih dikurniakan rezeki di bumi Malaysia ini… Oklah..ni dah lama tak menulis taktau pulak nak … Continue reading