Belajar Membina Laman Web Menggunakan Microsoft Word

Hai semua…. Time takde masa tu bukan main sibuk. time ada lapang ni boleh pulak type panjang-panjang…he… takpelah yang penting gunakan masa sebaiknye ye kan… ha.. kalini nak kongsi sikit pengalaman saya haritu.. ceritanya macamni.. time tu adalah nak buat part time keje sikit nak jual online… maklumlah sekarangnikan hot dengan shopping online.. jadi nak … Continue reading

Memilih warna cat bilik si kecil

Hai…semua…wah dah lama sangat rasanya tak jenguk page ni. Maaflah kepada pembaca-pembaca yang dah jemu tunggu post terbaru. Bukan ape, tahun ni agak sibuk dengan pelbagai kerja yang perlu diutamakan.. Maklumlah mencari rezeki untuk menampung isi rumah ni.. Assalamualaikum pada yang muslim dan apa khabar semua… harap2 sihat lah ye. dari tahun ke tahun bertanya … Continue reading