Buku Surah Yasin Untuk Cenderahati Majlis..

Hai… salam sejahtera dan Assalamualaikum untuk yang muslim.. Jumpe lagi kali ni sebab tibe2 ada mood pulak nak menaip.. tapi kalini luar sikit dari topik biasa kita berkanaan rumah dan hiasannya. Cuma kali ni saya nak berkongsi sikit tentang pengalaman buat majlis kesyukuran baru-baru ni…

Alhamdulillah berlangsung dengan baik, taklah ramai jemputan tapi cukup sedara mara semua datang. Nak buat besar-besar kene pasang kemah pulak nanti. maklumlah bukan rumah banglow.. rumah teres je kak lijah oi…he.. Nak pendek kan cerita tengah-tengah buat persiapan tu tibe-tibe last minit baru teringat  cenderahati untuk tetamu tak beli lagi… Almaklumlah..tangan dua je. otak pulak satu je..macam-macam nak pikir pasal makanan sampai terlupa yang satu ni.

Punyelag kelamkabut tanye kawa-kawan apa biasa diorang bagi. lepastu ada kawan tu cakap dulu die buat majlis kesyukuran die bagi cenderahati buku surah yasin. Tapi dalam hati ko kaye boleh ler… kite ni biasa je. budget orang nye… lepastu kawan tu cakap taklah mahal. same juge kalau bagi keropok atau makanan mesti RM1.00++ kan.. saya pun tanyelah berapa buku surah yasin tu harga die. die cakap RM1.00 ke RM1.70 atau ada mahal lagi kalau nak grand..he..macam perli pulak rasanya.

cover yasin pink

Lepastu teruslah mintak contact no syarikat tu. die pun bagi website..online tipah…takyah buang minyak.. canggih katenye… http://www.grazine.com/yasin.html

ha…tulah die website die.. lepas tu tengok memang betul ada yang RM1 buku asmaulhusna kelebihan dan cara amalan untuk sembuh penyakit, murah rezeki dan lain-lain. RM1.20 – RM1.70 Buku surah yasin dan pelbagai jenis. ooo..rupenye bagus juge taklah mahal sangat.. so telifonlah syarikat tu. die pun bagitau masih sempat lagi tapi kene cepat.. sebab online kene pos.. so isi borang n esok nye die hantar design dan bankin duit. 4 hari proses die buat n pos 2 hari. total seminggu siap,,., nasib baiklah sempat…

Design-Yasin_20

Mula-mula takut juge online ni sebab takpernah buat. sekali buat senang rupenye… tapi itu tengok juge syarikat apa yang kita berurusan.. macam yang grazine design ni bagus. cepat je perkhidmatan die.. sangat cantik hasilnya.. jadi selesai masalah cenderahati ni… jimat pun jimat..dan dapat pahala kiah…kalau orang orang baca kite pun sekali dapat pahala…amin…

So pada siapa yang nak cube tu boleh lah ke http://www.grazine.com/yasin.html

atau call 012-6912917  atau nama syarikat die grazine design… google pun boleh senang cerita.. ok kiah tipah bang man dan semaon..bye bye.. Wassalam…

Comments
2 Responses to “Buku Surah Yasin Untuk Cenderahati Majlis..”
  1. umiesue says:

    saya suka servis dari grazine..kad kawen saya pun tempah kat grazine..lepas tu dah dapat anak tempah yassin untuk ulangtahun anak yg pertama..servis mmg tip toppppp..sukee…staff pun baik2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: