Kelas Lukisan Membina Minda Kreatif..

Hai…apa khabar semua..dan Assalamualaikum pada yang muslim..pejam celik pejam celik dah nak 3 tahun dah blog ni..sampai dah ada satu lagi penaja yang berminat nak taja blog nih..huih..untunglah badan..tapi bukan senang nak jadi senang..kenelah usaha kuat sikit..penat sikit..tapi yang penting ikhlas..jangan menharap sangat balasan..nanti tension sendiri je..

Ok..kali ni penaja yang terbaru ialah Kido art studio kelas lukisan dan kreativiti.. ha..macam pernah dengar kan.. sekarang ni kan nak menuju negara maju ..dari insfrastruktur hingga lah ke penduduk pun kene maju..jadi kenelah kreatif untuk menghasilkan sesuatu yang maju..kalau main dam je susah lah nak kreatif..so kenelah join kelas-kelas macam ni. kelas lukisan ke. kelas arda ke. kelas senireka ke. kelas memasak dan menjahit pun boleh..

Tapi kelas ni khas untuk kanak-kanak berumur dari 5 tahun hingga tingkatan 5 sahaja. so bapak2 dan ibu yang minat kene tanye lah sendiri kido art studio ni boleh ambil pelajar dewasa atau tidak.. pakej yang i tawarkan agak berpatutan dan agakmurah jugak di pasaran. dengan kelas yang selesa dan juga pengajar yang berkemahiran yang terdiri dari pensyarah, pengarah seni syarikat pengiklanan dan juga pereka grafik yang berpengalaman.. jadi dapat manajamkan bakat anak-anak anda yang terpendam tu. bukan setakat isi mas lapang. tapi meningkatkan daya berfikir dan daya kreativiti..sebb bermain dengan colour ni memang terapi yang elok untuk minda. baik kanak-kanak mahupun dewasa..

Untuk maklumat lanjut bolehlah hubungi kido art studio kelas lukisan dan kreativiti di talian 012-6912917 atau email: kidoartstudio@yahoo.com atau facebook: kido art studio. Tempat kelas ni di Teluk Pulai klang selangor. masih belum ada cawangan..mungkin akan datang akan merebak ke seluruh malaysia. Oklah, sampai disini dahulu..bye bye..Wassalam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: