Kelas Lukisan Membina Minda Kreatif..

Hai…apa khabar semua..dan Assalamualaikum pada yang muslim..pejam celik pejam celik dah nak 3 tahun dah blog ni..sampai dah ada satu lagi penaja yang berminat nak taja blog nih..huih..untunglah badan..tapi bukan senang nak jadi senang..kenelah usaha kuat sikit..penat sikit..tapi yang penting ikhlas..jangan menharap sangat balasan..nanti tension sendiri je.. Ok..kali ni penaja yang terbaru ialah Kido art … Continue reading

Pagar Dan Grill Rumah Cantik Tak Berlebihan..

Salam semua…fuih..lame dah tak post..sibuk plak sekarang ni. haripun makin panas. berpeluh2 gi keje. aperciter korang semua..sihat ke makin sihat..ha..lain maknanye tu. bunyik je mcm same tapi taserupe. oklah dah lama tak menaip ni kaku pulak jari jemari ku ini. nasib baik bukan pakai typewriter. kalau tak sebulan lagilah baru siap. kali ni kite nak … Continue reading