Meja Bar RM130!!..

APA! RM130.00 biar betik.. Takkanlah… Apek pun pening tu..Hahah…Hai all.. assalamualaikum semua pada yang muslim. Amende lah yang pelik sangat kan.. sedangkan orangpun dah boleh gi bulan, setakat Bar Table RM 130 Apedehal..he.. nilah padah nye kalau rajin sangat kuar pusing2 survey barang perabot rumah ni. Kan dah kene angau.. Mingguni entah macamana orang duk … Continue reading

Ruang Kerja @ Pejabat Di Rumah..

Assalamualaikum..pada yang islam dan hai pada semua. Fuih, dah sebulan tak menaip blog ni. Dah lama makan kuih raye malas pulak nak menaip. Hee.. ape pun moga2 apa yang kita raikan syawal yang lepas mendapat keberkatan dan lebih2 lagi duit raya yang kite beri pada anak2 kecil tu dikire sebagai sedekah ikhlas dari kita. Amin.. … Continue reading