Musim Kahwin…Musim Kad Kahwin Murah..

Hai semua..Assalamualaikum untuk yang muslim. ha cuti sekolah dah dekat dah..ape lagi meh la kite kahwin..hehe.suke-suke ajak anak dare orang kahwin. al maklumlah, time cuti sekolah ni lah orang semua sibuk buat kenduri perkahwinan..abihtu time lain mane sempat..sibuk koje je manjang. time ni semua sedare mare ade.leh ajak gotong royong masak same2 takyah pakai catering..lagi jimat..hehe..post ni lari habis dengan bab2 hias rumah. tapi time nak persiapan kahwin tu jangan lupe hias rumah jugak. jangan luar makan sedap2. dalam umah macam kapal karam udah ler…huhu.. ok ni nak kongsi ngan kalian yang belum kahwin atau yang dalam perancangan nak kahwin atau kahwin lagi.hee.. disebabkan blog ni sponsor semuanya by boss grazine design syarikat advertising bumiputera so kenelah i bodek sikit dorang dengan kluarkan post pasal khidmat syariakt grazine design ni..bukan kipas tau. tp bodek2 mane tau dapat makan angin free. hehehe…

haa..ni die khidmat masyarakat yang syarikat grazine design ni buat.. mereka dah kluarkan produk kad kahwin yang murah.. betulke murah…nak tanye kat boss nye dah tentu2 die cakap murah pasal company die..so aku pun try search sendiri kat internet pasai grazine design dah agak lama dah ditubuhkan so mesti ada review2 kat internet kan..so carik punye carik memanglah ade..ade yang cakap kad kahwin murah grazine ni..ade yang cakap kad kahwin murah sangat kad-kad graine ni semua…ade yang cakap cantik2 dan kad kahwin murah..dah lah cantik murah pulak tu.. mane nak carik nih..hehehe..macamlah malaysiani takde kedai lain kan.. tapi tulah antara2 yang dapat pakcik carik.. yang lain2 boleh lah korang carik sendiri..tapi kalau dah orang cakap kad kahwin murah dan cantik2 kat grazine ni so apelah salahnye yang bakal berkahwin tu gi jenguk2 kat grazine design. manelah tahu berkenan di hati..macam2 jugak produknye..

ade kad kahwin murah, ade v beg murah, ade paperbag murah, ade kad kahwin sedikit..dan macam2 lagilah…nak calap banyak2pun bukan korang leh tengok kat sini. so nak tengok gi terus ke http://www.grazine.com

senang cerite supportlah sikit sponsor besar blog ni. paling tidak bolehlah terus aku menulis dengan senang hatinye untuk korang membaca..hehe.. ok pada yang nak kahwin tu selamat pengantin baru..dan yang dah lama kahwin tu selamat beranak cucu..hehe cau.. wassalam..

Comments
2 Responses to “Musim Kahwin…Musim Kad Kahwin Murah..”
  1. Anonymous says:

    setakat ni..memang harga murah…tapi berkualiti…thumbs up..!! design kita boleh buat sendiri atau kita minta grazine ni buatkan (maklumlah kita ni x pandai bab tu)..

    kalau nak tau, boss grazine tu bagus orangnya…dah puji ni kena la belanja minum..🙂

    Adios..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: