IKEA! Mahal Ker Murah?..

Assalamualaikum semua pada yang muslim dan selamat berpuasa.. pejam celik2 dah nak tengah puasa dah kiter. kojap jo rasenyer nak rayer dah. nak ikutkan memanglah seronok beraya tu, tapi sayangnye nak tinggal kan bulan ramadhan yang penuh keberkatan ni. iyeler mane bulan lain ader jual kuih banyak2 kat bazar ramadhan tu melainkan bulan ramadhan.hehe..apedah situ … Continue reading

Tukar Langsir Baru

Salam dan selamat berpuasa kepada muslimin dan muslimat semua..rasanya ni baru 1st time type panjang2 bulan ramadhan ni..rehat nak lepak mana kan. takkan lepak kedai mamak pulak puasa2. kang kene naik van mayat.hehe.. mudah-mudahan ramadhan ni lebih baik dari yang sebelumnya.. skang ni baru sehari puasa iklan dah kuar dah sale untuk raye. biasalahtu kan. … Continue reading

Lampu LED untuk Dalam & Luar Rumah

Salam semua.. baru jap tadi carik sape ade jual lampu led..sape ade jual bgtau aku..aku nak tengok je dulu ye bukan beli..hehe..skang ni dah amin canggih dah lampu led. lu stakat ade kat lampu laplip je. skang dah jadik lampun mcm2 dah. lampu kereta pun pakai led. siap tv pun sekarang dah guna led tech. … Continue reading

Plaster Siling..

Adui..taktaudah nak cakap ape ngan plaster siling ni. pasai bukan setakat tak reti buat sndri. nak pikir design camne pun tak reti pasai jauh tersasar bidang ni. tp ade jugaklah pengalaman pasal memilih plaster siling ni. dulu mase nak carik plaster siling ni senang jer. bukak paper carikkat iklan kecik2 tu. belambak iklan pasai plaster … Continue reading

Rumput Untuk Laman

Goooood morning! fuih konyang btui makan nasik lomak telor goreng. salam semua. dah makan lum. kalau lum g makan dulu kang sakit porut korang jugak yang morano. pagi2ni memang best kalau g siram bunge ker, sapu2 laman ker, tebas skit rumput kat luar tu ker. bg jangan smpai lutut nnti anak kat sebelahpun takperasan. he. … Continue reading

Frame gambar & Art Piece

Bab nak susun gambar2 ni memang korang lah yang paling pakarkan.. gambar dari korang dalam perut smpai korang dah ade baby pun complete ade kat dinding tu. yang lagi pakar siap tangan korang pun boleh melekat kat dinding tu cam criter home of wax..ngeri gak citer tu. alahh yang paris hilton belakon tu. baru2 ni … Continue reading

Sofa, kerusi & …

Apeda tajuk ko taruk. ingat suami isteri & … ker. salam smua.. ingat nak tido, tapi biler perut dah kenyang semacam nak baring pun takbleh. naktaknak terpakselah melembutkan jari jemariku menaip bilah2 ayat untuk kalian.cewah.. skangni zaman dan modern. mcm teknologi ade. setiap hari mesti ade yang dorang cipte. hp aku yang aku bli tahun … Continue reading