photo_2016-06-15_15-55-37
  • Blog yang paling malas nak post. apepun sikit2 aku post untuk info korang agar dapat skit idea macamana nak hias rumah. (padahal rumah sendiri tak terhias..huhu). nak buat macamana sibuk carik duit. kang ade mase aku kemaslah kan.. aku taklah terer bab interiordesign ni pasal bidang aku kat graphicdesign. tp korang kongsilah pulak kehebatan korang atau ketensionan korang nak hias rumah ni.. ok tq sudi singgah. blahlah aku.. * blog ini menggunakan bahasa pasar dan ringkas harap maaf jika tersinggung. Image dari google search. Untuk Komen & Pendapat bernas boleh email ke grazdesign@gmail.com
photo_2016-06-15_15-55-37

Seluar Muslimah Palazo Pua Kubu Sarawak

Hai semua… Assalamualaikum dan Salam sejahtera.. Ha kalini Alhamdulillah dapat lagi sponsor baru, raya sakan lah kak jenab taun ni… hehe.. Kalini nak kenalkan penaja baru kita pengusaha seluar palazo dari sarawak.. tu dia… jauh tu mai sini.. Ape bende seluar palazo ni.. macam seluar jeans ke. Seluar palazo ni seluar yang labuh dan sesuai … Continue reading

photo_2016-06-15_14-30-20

Rumah Kampung Nafas Baru

Assalamualaikum semua.. dan Salam sejahtera.. wahh.. dah tengah tahun dah kite. kejap je kan pejam celik pejam celik dah tengah tahun.. Dan selamat Ramadan… Dah puasa dah untuk 1437 Hijrah.. yang bab puasa ni mesti ramai nak cakap pejam celik pejam celik nape lambat lagi buke ni.. hehe.. jangan macamtu kak non.. Puasa mestilah ikhlas … Continue reading

maxresdefault

Rumah Ku Kontena Ku..

Hai Semua… Apa khabar… Dan Assalamualaikum pada yang muslim… Rasanya belum terlambat untuk ucapkan Selamat Tahun Baru 2016.. Dah makin tua dah kita ni.. he… Amacam azam tahun baru. Ada perubahan tak dari tahun 2015.  Ke sama je. atau takde azam lagi, atau azam tu simpan ke dalam kocek.. hehe.. takpelah.. yang penting hari-hari ceria … Continue reading

skimweb2

RM20 Je Buat Laman Web Kedai Online..

Salam hormat dan salam sejahtera.. Berita tv14.. he.. amacam ade gaye tak jadi personaliti pembaca berita tv. Ala2 norfarahin jamsari..he.. orang tu pun dah pencen agaknye..he.. oklah ni nak kabo ni… kemarin teman kite dok loklak tanye mane nak buat kedai online sebab die nak meniaga jubah.. kite ni pun tanyelah kat encik google yang … Continue reading

bantalbesar

Bantal Besar Menyeri Ruang Tamu

Hai al… dan Assalamualaikum pada yang muslim.. jangan tanye mane menghilang dah lama tak menaip..he… busy lah uoolsss… tibe2 teringat plak kat blog yang satu ni.. tu yang terus type. kebetulan pulak kat kepala ni asyik fikir pasal bende ni je… ape tu… ah… ni lah nak cerita… bantal besar yang boleh jadi bantal dan … Continue reading

sale-slider

Tasbih Mini Comel Sebagai Hadiah..

Assalamualaikum pada yang muslim dan salam sejahtera kepada semua… Amboiii melah.. bukan main bersopan pulak kalini…he…. almaklumlah… tengok lah tajuk tu timah… hehe… ok ni tengah happy ni sebab akhirnya berjaya jugak sponsor kawan buat kenduri… bukan sponsor semuanye… tapi dapatlah jugak sponsor hadiah nak bagi kat tetamu… oklah kan.. he… tulah ceritanya… haritu pikir2 … Continue reading

almaribig

Almari Oh Almari…

Hai semua… Selamat tahun baru… diam tak diam dah 4 tahun dah blog ni mengganggu hidup korang…he…  diam tak diam jugak makin jarang jugak jengok blog ni..he… al maklumlah.. bz mencari rezeki di muka bumi ni. Tapi dalam bz tu sempat lah jugak harini luangkan masa nak bukak dan menaip kat blog nih. Oh lupe … Continue reading

jualan

Jualan Sambil Berwakaf…

Ha… Pak mail jangan toleh tempat lain… Amboi-amboi… dengar je sedekah amal jariah terus pandang tempat lain pura-pura takperasan… he… takpe-takpe saya pun mcmtu juga kadang2… tapi ni bukan nak menjual.. Ape pun Assalamualaikum pada yang muslim sekalian dan HAI pada semua… tuuudiaa… lega pak maik no…. ingat nak mintak sedekah macam cerita labu labi. … Continue reading

buah

Buah-Buahan Penyeri Meja Makan..

Hai… UUU OOLLSSSSS…. dan Assalamualaikum pada yang muslim… wah lama betul tak bukak blog nih.. nasib baik masih ingat password…haa… tahun ni kene rajin sikit mencari duit… maklumlah ekonomi gawat taksudah, makin mencabarlah nak mencari fulus saban hari. Tapi Alhamdulillah masih dikurniakan rezeki di bumi Malaysia ini… Oklah..ni dah lama tak menulis taktau pulak nak … Continue reading

bukuweb

Belajar Membina Laman Web Menggunakan Microsoft Word

Hai semua…. Time takde masa tu bukan main sibuk. time ada lapang ni boleh pulak type panjang-panjang…he… takpelah yang penting gunakan masa sebaiknye ye kan… ha.. kalini nak kongsi sikit pengalaman saya haritu.. ceritanya macamni.. time tu adalah nak buat part time keje sikit nak jual online… maklumlah sekarangnikan hot dengan shopping online.. jadi nak … Continue reading

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 556 other followers