bukuweb
  • Blog yang paling malas nak post. apepun sikit2 aku post untuk info korang agar dapat skit idea macamana nak hias rumah. (padahal rumah sendiri tak terhias..huhu). nak buat macamana sibuk carik duit. kang ade mase aku kemaslah kan.. aku taklah terer bab interiordesign ni pasal bidang aku kat graphicdesign. tp korang kongsilah pulak kehebatan korang atau ketensionan korang nak hias rumah ni.. ok tq sudi singgah. blahlah aku.. * blog ini menggunakan bahasa pasar dan ringkas harap maaf jika tersinggung. Image dari google search. Untuk Komen & Pendapat bernas boleh email ke grazdesign@gmail.com
bukuweb

Belajar Membina Laman Web Menggunakan Microsoft Word

Hai semua…. Time takde masa tu bukan main sibuk. time ada lapang ni boleh pulak type panjang-panjang…he… takpelah yang penting gunakan masa sebaiknye ye kan… ha.. kalini nak kongsi sikit pengalaman saya haritu.. ceritanya macamni.. time tu adalah nak buat part time keje sikit nak jual online… maklumlah sekarangnikan hot dengan shopping online.. jadi nak … Continue reading

bilikbudakff

Memilih warna cat bilik si kecil

Hai…semua…wah dah lama sangat rasanya tak jenguk page ni. Maaflah kepada pembaca-pembaca yang dah jemu tunggu post terbaru. Bukan ape, tahun ni agak sibuk dengan pelbagai kerja yang perlu diutamakan.. Maklumlah mencari rezeki untuk menampung isi rumah ni.. Assalamualaikum pada yang muslim dan apa khabar semua… harap2 sihat lah ye. dari tahun ke tahun bertanya … Continue reading

icity shah alam

Salji Di Malaysia.. Di Mana?..

Hai…pakcik makcik jemah dan jenab semua…Assalamualaikum pada yang muslim..Alahamdulillah.. dapat juga kesempatan menaip harini. dah berbulan tak jenguk blog ni. ni dah sampai hujung tahun baru lah ada masa nak menaip pepanjang. Musim-musim cuti sekolah ni berjalan kemana.. bawak anak holiday kat mana. Janganlah duk umah je. kalau yepun budget bawaklah anak tu gi rumah … Continue reading

Cover Yasin

Buku Surah Yasin Untuk Cenderahati Majlis..

Hai… salam sejahtera dan Assalamualaikum untuk yang muslim.. Jumpe lagi kali ni sebab tibe2 ada mood pulak nak menaip.. tapi kalini luar sikit dari topik biasa kita berkanaan rumah dan hiasannya. Cuma kali ni saya nak berkongsi sikit tentang pengalaman buat majlis kesyukuran baru-baru ni… Alhamdulillah berlangsung dengan baik, taklah ramai jemputan tapi cukup sedara … Continue reading

OSIM_uDivine_Massage_Chair

Kerusi Urut Atau Perabot

Hai semua… Assalamualaikum pada yang muslim.. hamboi…bukan main lama takbukak blog nih..dah berabok dah.. dah siap bercucu tikus ni duduk dalam…he… sorry lah ye kepada pembaca blog ni. almaklumlah.. banyak kerja dan urusan perlu diutamakan.. baru harini ada kelapangan untuk menaip balik.. Oklah..untuk mengubat rindu pembaca blog rumah teres ku ni. saya bagi ubat untuk … Continue reading

Alone awan

Doa Harian Untuk Amalan..

Hai semua..Assalamualaikum untuk yang muslim dan salam sejahtera pada semua.. Bulan lepas bz bebeno sampai taksempat bukak blog nih.. Alhamdulillah masih dapat jugak nak update walau sekangkang kera je yang sempat post.. Oklah.. nak citer perabot dah citer, nak citer cat dah citer, nak citer tajuk baru bahan takde lagi..so kalini ape kate kite citer … Continue reading

rumahaircond

Air Cooler atau Air Cond

Hai semua… Assalamualaikum dan salam sejahtera.. fuih.. lame bebenor dah tak bukak blog nih.. maaf lah kepada pembaca2 sekalian..agak sibuk dari hujung tahun lepas hingga bulan ni. macam-macam aktiviti dan kerja perlu diselesaikan. Alhamdulillah sempat juga menaip harini.. pejam celik pejam celik dah 2013 dah.. sekejap je kan.. tulah..kita ni pun dah makin lama umur … Continue reading

Cover-FB_03

Bersukan Sambil Bercuti.. Sukan Lasak ATV..

Hai semua..dan assalamualaikum pada yang muslim..wah..dah berbulan2 tak menaip..maklumlah sibuk sangat sekarangni.. Tuptup dah cuti sekolah. Amacam mak2 dan bapak2 semua. Dah start berjalan atau masih nak merancang nak pegi mana. Dalam negeri pun takpe kalau nak berjalan. Takyah jauh2.. Pendek kata support our local business. KaliĀ  ni ape kate kite share tempat yang penah … Continue reading

cerminbesar

Cermin oh Cermin..

Hai..dan Assalamualaikum pada yang muslim..apa khabar semua..harap sihat2 sentiasa di samping duit raya anak yang menimbun tu harap mak bapak tak ambik kesempatan dengan buat lupe termasuk akaun sendiri..he..amacam raya harittu..meriah tak.. mestilah meriah. baju raya je dah 11 pasang. kasut 4 pasang. belum lagi beg, barang kemas semua..mau senyum shopping kompleks semua.. oklah kite … Continue reading

Banner-Ramadhan-2012

Salam Ramadhan..& Memori Dulu..

Assalamalaikum dan selamat berpuasa semua..dan salam sejahtera dan selamat membaca pada yang bukan islam..nampaknye kite bertemu lagi dalam bulan ramadhan yang penuh kemuliaan dan penuh barakah ini. Alhamdulillah..tiada kata yang lebih bermakna untuk mengambarkan betapa syukurnya kita di berikan kesempatan untuk menikmati bulan puasa ini.. haa.. kalini bukan nak borak pasal langsir ke..karpet ke..cat ke..sofa … Continue reading

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 556 other followers